Blog — Cattery FROM House Haidely

Blog — Cattery FROM House Haidely

Cattery FROM House Haidely

Deze Cattery is ontstaan uit liefde voor dieren en specifiek voor British Shorthair katten.

Laatste Nieuws

NieuwsPosted by fam.Ottevaere Mon, December 19, 2011 16:45:53

Sorry, sorry en nog eens sorry,

Voor het te laat invullen van het blog, maar het was hier eigenlijk veel te druk met showen. Ook is Finch’s Zebulon er hier bij gekomen, dit jaar wordt er met hem niet meer gefokt hij is alleen tijdelijk bij ons om titels te behalen. Maar hij blijft wel eigendom van Mevr. Dervaux. Dus voor al wie afspraken wil maken omtrent de kater gelieve u te wenden tot www.catteryofphoenix.be

We zijn in Frankrijk Arras geweest op 27/11/2011:

Hier zijn we eigenlijk naartoe gekomen omdat Zebulonneke zijn buitenlandse titel van International kampioen moest halen, wat hij ook met glans won en wel van een Peper King kater. Goed zo Zepke !!! nu kunnen we verder. Van onze katten hadden we nog onze Charles daarbij en hij kreeg zijn titel Gagce, of Groot Europees kampioen. Nu nog ééntje te gaan. Ook ons Frauke kreeg haar titel van Cagci of Groot International Kampioen. En ons Liselotteje kreeg haar Cape titel of Europees kampioen. Dus u ziet voor ons kan de dag niet meer stuk, moe maar heel tevreden keerden we s’avonds laat naar huis terug.

Op Zondag 4/12/2011 trokken we naar de Fife show in Caen:

Nu hadden we onze zes katten erbij en wonder boven wonder maar ze behaalden vandaag allemaal hun eerste plaats. Onze Charles behaalde zelfs zijn eerste Cacs, onze logé Zebke behaalde zijn allereerste Cac, ons Frauke haar eerste Cagcib en ons Lotje haar voorlaatste Cagpib titel. Ook onze twee kleine, onze Vanja en ons Basieleke hebben zeer goed hun best gedaan en behaalde alle twee hun eerste plaats. Onze kleine Basiel kreeg vandaag Best in Variëteit. Verder werden er ook nog eens 4 katten genomineerd voor Best in Show, de Best in Show werd gewonnen door onze Liselotte.

11/12/2011 Show Gent:

Vandaag een show in eigen club dus nemen we maar alle katten mee. Vol goede moed beginnen we eraan. Vandaag de grote dag voor onze Charles hij kan Groot Europees Kampioen worden, en wat denkt u,ja zeker hij heeft het gehaald en is dus daarmee uitgeshowd bij de onafhankelijke clubs. Vanaf nu kan hij alleen nog terecht in de ereklasse. Onze Zeb had vandaag meer pech en kreeg pas een tweede plaats. Ons Frauke werd vandaag Groot international Kampioen, proficiat meisje. Onze Liselotte kreeg haar Cape en werd ook nog eens Best in Show vandaag. Ons Vanjatje had ook veel concurrentie en kreeg ook een tweede plaats. Maar onze Basiel, die ook veel concurrentie had, verdedigde hem met hand en tand en werd eerste. Hij werd ook nog eens genomineerd voor Best in Show maar haalde het daar niet, pech voor een volgende keer beter.


Zo het Show leven zit er weer op voor dit jaar, allemaal moe maar tevreden liggen ze nu lekker onder de Kerstboom,echt gezellig. Wij Wensen nog iedereen een Zalige Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar 2012.

Tot volgend jaar!!!!!