Blog — Cattery FROM House Haidely

Blog — Cattery FROM House Haidely

Cattery FROM House Haidely

Deze Cattery is ontstaan uit liefde voor dieren en specifiek voor British Shorthair katten.

14 Augustus show in Brugge

NieuwsPosted by fam.Ottevaere Mon, August 15, 2011 10:01:45

Een fantastishe dag voor de cattery House Haidely

Gisteren is een droom werkelijkheid geworden, voor onze kleine Basiel, 15 weken oud. Hij werd geselecteerd voor Best in Variëteit, ik was al doodgelukkig. Hij werd daarna ook verkozen voor Best in Show en Best of Best. Wat een wonder, dat won hij ook nog.Mijn vreugde kon toen al niet meer op. Maar uiteindelijk werd hij ook nog geselecteerd uit 21 andere jeugd deelnemers en werd zo uitgeroepen tot Best General van de Show Categorie Jeugd. Hij is dus heel veel belovend, en dit uit het eerste nestje dat we gefokt hebben. Ook hartelijk bedankt aan alle mensen die me gisteren geholpen hebben, aan Karine en Dieter voor het nemen van de foto’s en ook aan de anderen die me nadien geholpen hebben met inpakken.


Verder hebben onze andere poezen ook hun best gedaan

Uitslag: Charles heeft zijn titel behaald in de categorie Gr.Eur.Ch. Nog drie te behalen.
Miss Liselotte heeft haar vierde titel behaald in de categorie Gr.Int.Pr .En is dus vanaf vandaag Groot International Kampioen. Ons Miss Frauke kreeg de tweede plaats in de categorie CAC, omdat ze na de bevalling nog altijd niet in show conditie staat. En onze andere kleine spruit Miss Vanja kreeg de tweede excellent in de categorie 3 tot 6 maanden, maar alles komt wel goed ze zit momenteel volop in haar pupertijd.


Vele groetjes van House Haidely

PS. Voor onze volgende shows gaan we eventjes naar het buitenland, 2 in Italië en 2 in Koratië dat in de maand September.